Västerbottens Handelskammare välkomnar Melker Persson som ny projektledare för projektet Gateway2Export.Melker kommer närmast från en tjänst som Global Business Developer för Business Sweden i Västernorrland och Västerbotten. Melker har dessförinnan också lång erfarenhet av försäljning, marknad och exportfrågor i bl a rollen som Sales & Marketing Manager på Cue Dee i Robertsfors.

– Efter att ha pausat rekryteringen med anledning av Coronapandemin känns det nu fantastiskt bra att vi nu hittat en projektledare för vårt Exportprojekt. Med erfarenhet av exportfrågor och arbete med små och medelstora företags exportbehov kommer Melker bli en värdefull resurs för Handelskammaren exportprojekt, säger Anders Hjalmarsson, vd på Västerbottens Handelskammare.

– Jag ser verkligen fram emot att sätta mig in rollen som projektledare för Gateway2Export och hoppas att mina erfarenheter inom internationell försäljning och marknadsföring skall komma väl till pass, säger Melker om sin nya roll.

Projektets mål är att utveckla och testa struktur och metoder för att små- och medelstora företag ska kunna förbättra sina förutsättningar och internationella konkurrenskraft och stödja fler företag till ökade exportaffärer på en bredare geografisk marknad.

Melker tillträder tjänsten som projektledare den 14:e september.

Kontakt:

Anders Hjalmarsson
Vd Västerbottens Handelskammare
Mobil: 070-5563905
E-post: anders.hjalmarsson@handelskammaren.ac

Facebook