Richard Lindberg är ny ordförande för det digitala utskottet “Digitech”. Är ditt bolag medlem i Handelskammaren och verksamt inom området digitech arbetar för? Varmt välkommen in i dialogen! Hör gärna av dig om ditt bolags behov eller utmaningar, frågor du önskar att utskottet driver eller möjligheter som är värdefulla för verksamma i regionen att ta vara på. Kanske har ditt bolag ett engagemang inom specifika frågor? Via utskottet finns möjligheten att skapa arbetsgrupper liksom att engagera sig i styrelsen. Inom kort startas arbetet inför valet av nästa års styrelse. Alla medlemmar i Handelskammaren kan anmäla sitt intresse. Styrelsemötena är öppna och du får gärna kontakta styrelseordförande för mer information.

Kontakta styrelsen via digitech@handelskammaren.ac!

Bli medlem i Handelskammaren här.

Facebook