Läs inbjudan som PDF

Webbinar om offentlig upphandling

INDUSTRY INSIGHT with Offentliga upphandlingar
Connect with Upphandlingsmyndigheten

 

Offentlig upphandling öppnar upp för stora möjligheter för företagen men kan också kännas som en utmaning att ta sig an – vilka lagar och formella krav ligger till grund för de offentliga upphandlingarna? Hur går upphandlingsprocessen till och vad är viktigt att tänka på om ett anbud ska lämnas? Vad händer sedan, efter ett tilldelningsbeslut?

Projektet Future Cleantech Solutions bjuder tillsammans med Västerbottens Handelskammare in till webbinar riktat till små och medelstora företagare som är intresserade av offentliga upphandlingar. Erika Hanses, upphandlingsjurist på Upphandlingsmyndigheten, Anders Blom, upphandlingschef på Skellefteå kommun och Jonna Törnroos, jurist vid Finlands kommunförbund ger er fördjupad insikt i upphandlingsförfarandet och svarar på era frågor. Moderator är Sofia Gullholm, LTU Business.

För att ta del av webbinaret ber vi er anmäla er via detta formulär.

Datum: 16 juni 2020
Tid: 15.00–16.30 SVE / 16.00–17.30 FIN

Eventet arrangeras genom projektet Future Cleantech Solutions finansierat av Interreg Botnia-Atlantica, Österbottens förbund, KOSEK, Teknologicenter Merinova, VASEK, Vasa stad, Region Västerbotten, Region Västernorrland, Skellefteå kommun, Skellefteå Kraft, Umeå Energi, Umeå kommun och Örnsköldsviks kommun.

Facebook