Vi är så glada över att kunna presentera medlemstillskottet Acon! 2001 startade företaget i Lycksele där de än idag har sin bas, men de har sedan dess vuxit och öppnat kontor i både Umeå och Stockholm.

– Västerbottens Handelskammare är ett spännande forum där vi ges möjligheten att vara med och påverka både lokalt, regionalt och nationellt. Genom samverkan kan vi dessutom verka för både vårt inland och jämställdhet som är viktigt för att skapa en levande företagskultur, säger Johan Bålhammar VD på Acon.

 

Acon är din IT partner som levererar funktionella och kostnadseffektiva IT-lösningar med ett stort personligt engagemang. I nära samverkan med kunder utvecklar Acon tekniska lösningar och metoder för företag med högt ställda IT krav. Acon brinner för att hela tiden utvecklas och nå förbättringar så att du som kund kan fokusera på din kärnverksamhet.

Acons mission är att leverera rätt IT med maximalt värde.

Varmt välkomna till oss Acon! Vill du läsa mer om företagets historia? Klicka på logotypen!

Facebook