Välkommen till en unik möjlighet att träffa Wärtsilä som kommer till Umeå för att hitta samarbeten med innovativa svenska företag och organisationer.

Wärtsilä är världsledande inom smart teknologi och kompletta livscykellösningar för marin- och energimarknaden. Wärtsiläs verksamhet innefattar både tillverkning och service på över 200 orter i mer än 80 länder runt om i världen. Wärtsilä investerar nu 200 miljoner euro i sin nya Smart Technology Hub, ett nytt centrum för forskning, produktutveckling och produktion i Vasa. Genom Smart Technology Hub bjuder Wärtsilä in företag, start-ups och akademi för samarbete inom följande områden: Additive manufactoring, Co-creation, Machine learning (AI), Smart manufactoring ecosystems, System integration, Circular economy och Selected transnational suppliers.

Låter detta intressant? Anmäl dig och ditt företag idag till den här unika chansen via länken nedan. Där ser du även fullständigt program / inbjudan.
INBJUDAN!

Datum: Tisdag 28 april 2020
Plats: Folkets Hus, Umeå
Program:
13.15-15.00 Enskilda möten med utvalda företag
15.00-15.30 Allmän information från Wärtsilä samt frågor
15.30-17.00 Enskilda möten med utvalda företag

Facebook