Vårt senaste utskott som går under namnet Digitech presenterades under tisdagens Tech Arena i Umeå. Vi är så glada att vår handelskammare stärks med ytterligare ett utskott!

– Det känns fantastiskt roligt att samarbetet äntligen är på plats. Tillsammans har vi möjlighet att göra skillnad både för våra egna bolag och regionen i stort. Jag ser fram emot att följa vart vårt gemensamma arbete kan ta oss, säger Malin Johansson, styrelseordförande i Digitech.

Utskottets styrelse består av en grupp som tagit taktpinnen för att driva arbetet framåt. Nu arbetar de med att samordna och prioritera gemensamma frågor liksom att utse arbetsgrupper. De strävar efter att utskottet ska representera en bredd av bolag i varierande storlekar och med olika inriktningar inom branschen. Under hösten består utskottets fokusområden av: Kompetensförsörjning, nätverk och organisationer, aktiviteter och kommunikation.

Är ditt bolag medlem i Handelskammaren och verksamt inom området digitech arbetar för? Varmt välkommen in i dialogen! Hör gärna av dig om ditt bolags behov eller utmaningar, frågor du önskar att utskottet driver eller möjligheter som är värdefulla för verksamma i regionen att ta vara på. Kanske har ditt bolag ett engagemang inom specifika frågor? Via utskottet finns möjligheten att skapa arbetsgrupper liksom att engagera sig i styrelsen. Inom kort startas arbetet inför valet av nästa års styrelse. Alla medlemmar i Handelskammaren kan anmäla sitt intresse. Styrelsemötena är öppna och du får gärna kontakta styrelseordförande för mer information.

Kontakta styrelsen via digitech@handelskammaren.ac!

Bli medlem i Handelskammaren här.

Facebook