Lycksele träförädling AB

 

Fredagen den 15/11 var det dags för årets upplaga av Guldkalaset i Lycksele. Vi på Västerbottens Handelskammare är stolta medarrangörer och dessutom har vi äran att få dela ut ett pris i kategorin “årets export/ importföretag”. I år var det Lycksele träförädling AB som tilldelades priset och vi vill rikta ett stort grattis till dem!

Motiveringen löd:
“Ända sedan starten 2011 har Lycksele Träförädling haft en stark tillväxt. Under sin resa har man drabbats bakslag men dessa har mötts med kraft, och med små medel har företaget hittat nya marknader att exportera till. Patrik har byggt upp en verksamhet som ständigt utvecklas för att möta marknadens behov. Tillsammans med sin personal har han sedan visat vad man kan åstadkomma med en positiv inställning och uthållighet.”

Mer information om företaget hittar ni här: Lycksele träförädling AB

Facebook