Västerbottens Handelskammares VD Anders Hjalmarsson tillsammans med Olofsfors AB och Barbro Renkel, affärscoach vid eXpression.

Vi på Västerbottens Handelskammare är stolta medarrangörer till Umeågalan, ett event som ägt rum årligen sedan 2004. Igår var det dags igen och galan bjöd både på intressanta föreläsningar och en trevlig fest. Vi var på plats för att dela ut pris i kategorin årets exportföretag till de välförtjänta vinnarna Olofsfors AB – ett av våra fantastiska medlemsföretag. Såhär löd motiveringen:

“Efter 250 år av kompromisslöst kvalitetsfokus. Med ett kundengagemang ristat i stål och en direktexport på över 60 procent. Nu prisar vi ett framgångsrikt företag med traditioner från tiden då Europa industrialiserades. Grattis Olofsfors!”

Läs mer om Olofsfors AB och företagets historia som sträcker sig hela vägen till 1762 här.

Facebook