Västerbottens Handelskammare välkomnar Siv Forssén som ny regionkoordinator för Umeåregionen. Hon efterträder Gunilla Lindner som går i pension i oktober.

Siv kommer närmast från en tjänst som verksamhetsansvarig för Kafé Station i Umeå och dessförinnan som konferensansvarig på Hotell Björken. Hon har lång bakgrund och erfarenhet av bl a organisationsutveckling, projektledning, utbildning och produktion av konferenser och event och har tidigare också medverkat som ambassadör i Handelskammarens projekt kring kvinnors företagande.

– Det känns bra att vi nu hittat en ny ansvarig för koordineringen av Handelskammarens verksamhet i Umeåregionen. Vi har mycket på gång i form av både projekt och aktiviteter tillsammans med våra näringslivsmedlemmar i Västerbotten och Siv blir en nyckelresurs för oss i detta arbete, säger Anders Hjalmarsson, vd på Västerbottens Handelskammare.
– Jag ser fram emot att skapa möten som kan leda till nya samarbeten och utveckling i företagen. Det känns otroligt inspirerande att få ta del av detta stora nätverk av människor med driv och engagemang och få kännedom om medlemsföretagens frågeställningar. Jag hoppas kunna bidra med lite nya idéer och hjälpa till att knyta nya kontakter såväl som att upprätthålla goda upparbetade relationer, säger Siv om sin nya roll.

Siv tillträder tjänsten som regionkoordinator den 3:e september.

Anders Hjalmarsson
Vd Västerbottens Handelskammare

Mobil: 070-5563905          E-post: anders.hjalmarsson@handelskammaren.ac

Facebook