Västerbottens Handelskammare är en privat näringslivsorganisation med 135 medlemsföretag i Umeå-regionen. Vi arbetar för att göra vår region bättre för företag genom Nätverk, Kunskap och Inflytande. Vår nya stora satsning är Arbetsmarknadskunskap – ett nytt ämne i skolan som nu även ska nå ut till nyanlända svenskar. Arbetsmarknadskunskap drivs av näringsliv, offentlig sektor och skola i ett engagerat samarbete och syftar till att få fler att välja utbildningar som leder till jobb. Arbetsgivarna i Umeå-regionen önskar anställa personer med rätt kompetens och våra nyanlända vill ha jobb. Vi vill förbättra matchningen!

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att ge ungdomar, vilsna unga vuxna eller språksvaga framtidstro. Du känner framtidens arbetsmarknad och kan förmedla möjligheterna även till den som inte tror sig vara behövd. Du gillar utmaningen i att på 60 min kunna tända hopp och väcka engagemang, låter det som ett jobb för dig?

Du är en ”people person” som kan få kontakt med allt och alla. Vi tror att du har planeringsförmåga, ordning och reda, kreativitet, kritiskt tänkande och är reflekterande. Men att du samtidigt har förmåga att ständigt omvärdera det du trodde var rätt och lösningsförmåga i stunden, snabbt kan ställa om utifrån situation.

Du drivs av att vilja hjälpa till och du gillar att ta in andra människors perspektiv och få folk att tänka om och tänka annorlunda. Du delar med dig av din energi, ödmjukhet och humor och du ger ett förtroendeingivande intryck. Du har säkert räknat ut att det viktigaste i det här jobbet är din personlighet, men en högskoleutbildning kan absolut vara en fördel.

http://www.handelskammaren.ac &  www.arbetsmarknadskunskap.se kan du läsa mer om satsningen och du söker tjänsten via ”aktuella tjänster” på www.grimaldiab.se då vi i denna rekrytering samarbetar med Grimaldi Access. Vid frågor, kontakta Märta Grimaldi på 073-684 41 15. Välkommen med din ansökan senast den 1 augusti 2018.

Annons Arbetsmarknadskunskap

         

Facebook