Datum: 30 augusti 2018
Tid: 7.30 – 9.00
Lokal: Statt
Pris: 50:- (betalas i receptionen)

Anmälan:
nina.svanstrom@handelskammaren.ac

 


Pär Dunder, VD och affärsutvecklare
Affärsliv W3

När tillväxten i ett företag eller en organisation upphör så minskar personalens motivation först. Därefter minskar i tur och ordning leveranskapacitet, vinst och slutligen omsättningsvolymerna. Det finns inget som heter status quo i företagsvärlden. Om verksamhetens VD behöver förändra och utveckla krävs en fungerande organisation och en hög motivation. Om styrelsen vill se utveckling och tillväxt krävs en tillräckligt stark och erfaren operativ ledning. För att kunna göra långsiktiga förbättringar och för att växa måste dessa förmågor kunna analyseras och värderas.

Affärsliv w3 använder Ahrens tillväxtanalys där tolv (12) områden analyseras och jämförs med cirka 4000 snabbväxande företag i Sverige. Räcker ledningsförmågan? Finns marknadsutrymmet? Räcker stolthet och inre driv hos personalen? Analysen är helt unik och den granskar allt u t o m resultat och balansräkning. Det finns det så många andra som gör.

Låt oss analysera ditt bolag. Den rapport du får räcker för att fatta beslut om aktiviteter i företaget eller för att vässa styrelsens strategiska plan. Rapporten kan också tas med till bank eller finansiärer för att skapa tillväxtförutsättningar.

#ettstarkarenorrland

 

I samarrangemang med:

                    

           

Facebook