Västerbottens Handelskammare är en fristående och politiskt obunden organisation. Vi ägs av näringslivet och ska vara språkrör för företagen i länet .

Handelskammaren ska driva opinion och utveckling inom tre fokusområden: internationalisering, kompetensförsörjning och infrastruktur.

Handelskammaren har lokal närvaro i länet genom kontor i Skellefteå och Umeå. Internationellt är Handelskammaren en länk i en kedja av ca 13 000 handelskamrar över hela världen som bildar ett världsomspännande nätverk för affärskontakter.  I Västerbotten har vi drygt 220 medlemsföretag och vi företräder närmare 13 000 arbetstillfällen i länet.

Ditt nya jobb

Västerbottens Handelskammare är en spännande medlemsorganisation med stora utvecklingsambitioner. Vårt uppdrag är att vara en samlad kraft för internationell tillväxt på goda villkor och bidra till en bättre uthållig tillväxt för företag i Västerbotten.

Som regionkoordinator kommer du att arbeta aktivt och opinionsbildande tillsammans med Handelskammarens anställda, medlemsföretag och samarbetspartners i främst Umeåområdet men också i övriga länet, med kärnfrågorna internationalisering, infrastruktur och kompetensförsörjning. Du kommer att ha en arbetsledande funktion för de personer som är anställda i pågående samt framtida projekt.

I dina arbetsuppgifter ingår att marknadsföra och profilera Handelskammarens verksamhet till såväl de egna medlemsföretagen som externt till finansiärer och samarbetspartners, du kommer också att vara delaktig i olika projekt både som initiativtagare, koordinator och ledare. Andra arbetsuppgifter som förekommer är att arrangera utbildningar, event och seminarier, företräda oss i olika styrgrupper samt diverse administrativt arbete som till exempel hantering av handelsdokument för exportföretag.

Västerbottens Handelskammare är en liten organisation vilket innebär en stor variation i arbetsuppgifterna men samtidigt stor möjlighet att påverka och forma verksamheten tillsammans med övriga anställda, medlemsföretag och styrelser.

Övrigt:

Arbetet förutsätter resor inom Västerbotten
Placering: Umeå
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vem är du?

Vi söker dig som är utåtriktad, har god social kompetens och som är en aktiv nätverksbyggare. Du har god organisatorisk förmåga och bidrar till en god struktur. Vi tror att du har ett brett nätverk inom Umeå området och det är en självklarhet att du brinner för Västerbottens bästa och är insatt i de möjligheter och utmaningar som finns inom regionen.  Har du erfarenhet av projektfinansiering så ser vi det som mycket meriterande.

Det är en roll med många kontaktytor och det är därför viktigt att du tycker om och har förmåga att skapa goda och långsiktiga relationer med alla intressenter. God svenska och engelska i såväl tal som skrift är också viktigt i rollen.  Tjänsten innebär besök hos våra medlemsföretag inom regionen varför körkort är ett krav.

För att vara framgångsrik i den här befattningen är det viktigt att du är initiativrik och handlingskraftig med god förmåga att driva och organisera ditt eget arbete mot uppsatta mål.  Du är en lagspelare som anpassar dig till olika situationer och människor.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Västerbottens Handelskammare med Experis AB. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Åsa Nordell på 090-702365 eller asa.nordell@se.experis.com

Du söker tjänsten via www.experis.se Annons id: 42892

Sista ansökningsdag är 27 april 2018

Vi ser fram emot din ansökan!

Annons Regionkoordinator

Facebook