Hur känns det?

Fantastiskt roligt och spännande. Jag får tacka för förtroendet och jag ser verkligen fram emot att få träffa er alla. Jag har alltid haft en positiv bild av Handelskammaren och har länge varit medlem och deltagit i era aktiviteter. Det ska bli otroligt kul och inspirerande att nu få jobba för och med er och tillsammans tror jag vi kan åstadkomma mycket.

Vem är du?

Jag är en tvättäkta västerbottning, född och uppvuxen i Storuman men har sedan mitten av 90-talet bott och jobbat i Umeåregionen. Tillsammans med min fru och vår 17-åriga dotter bor vi nu i Obbola utanför Umeå. Jobbmässigt har jag dels en lång bakgrund från olika roller på Umeå Energi, bl a som IT-chef, VD för Umeå Energi Elhandel, tf marknadschef m m men har tidigare jobbat många år i IT-branschen och har också erfarenhet av eget företagande. Närmast kommer jag från en tjänst som affärsutvecklare i koncernstaben på Umeå Energi. Jag har också haft en del förtroendeuppdrag som ledamot och ordförande i några föreningar och branschorganisationer och var också ordförande i T3 under en period. Jag hoppas kunna dra nytta av den erfarenhet, kontaktnät och relationer jag byggt upp genom åren och när jag tillträder räknar jag med att tillbringa mycket tid med att besöka er, för att lära känna Handelskammarens medlemmar och organisation så bra som möjligt.

Facebook