Checkpoint Young är ett nätverk som utvecklar nästa generations ledare och ger dem tillgång till ett brett och dynamiskt nätverk. Därmed står de – och regionen som helhet – bättre rustade för en framtid i förändring.

Nu startar vi nätverket även i Skellefteå och inlandet där första träffen kommer att vara i september. Checkpoint Young finns sedan tidigare i Umeå där vi går över länsgränsen och samarbetar med Örnsköldsvik. Det vi nu startar upp kommer att vara ett samarbete mellan Skellefteå – Norsjö – Malå – Lycksele där företag och kommuner kommer att få möjlighet att delta.

Nätverket vänder sig till dig som är upp till 40 år och som är på väg framåt i din karriär.

Vill du veta mer, tveka inte att kontakta oss.

Nina Svanström
nina.svanstrom@handelskammaren.ac
010 – 130 82 54
073 – 270 09 16

Facebook