Seminarium och mingel

Västerbottens Handelskammare, Grit Media och den globala e-handelsleverantöreren Vaimo bjuder in till ett seminarium om hur ditt företag kan växa globalt genom e-handel. Ni kommer att få ta del av konkreta kundcase och få tips och råd på hur ni kan gå tillväga.

16.00 – 16.30 – Mingel
16.30 – 17.15 – föreläsning
17.15 – Mingel
Anmälan gör du här


Talare:
 Robin Karlsson, Som Country Manager är Robin ansvarig för att leda Vaimos verksamheten i Storbritannien för Vaimo-gruppen.
Talare: Ludwig Olofsson, VD och grundare på Grit Media

Vaimo
“Vaimo är en strategisk partner och helhetsleverantör inom e-handel och omnikanal. Genom att hjälpa företag över hela världen att öka sin försäljning med digitala lösningar i alla kanaler inom såval B2C som B2B – har Vaimo vuxit till att bli en av de allra främsta leverantörerna av Magento med över 300 medarbetare i 12 länder.

Grit Media
Grit Media är marknadsföringsbyrå som brinner för att hjälpa företag att optimera sina mediainvesteringar med rätt verktyg och medarbetare som arbetar för att skapa fler affärsmöjligheter åt våra kunder.

Facebook