Italien – inte bara fashion, god mat och underbara viner utan också världens 8:e största ekonomi och den 4:e största inom EU. Italien har en lång industrikultur där mer än 180 svenska företag har etablerat sig. Och, efter att Italien har upplevt några år med relativt svag tillväxt visar nu årets siffror en positiv uppgång.

I samband med ”Italienska veckan” i Umeå kommer den italienska ambassadören Mario Cospito till Umeå. Han och Marcus Persson från Business Sweden i Milano kommer att informera om den ekonomiska situationen i Italien och ge tips på affärsmöjligheter. Dessutom ges en programpunkt om olika logistikmöjligheter som kan erbjudas för er som transporterar varor till Italien.

Datum: 16 oktober, 2017
Tid: 15.30 – 17.00
Vi bjuder på förtäring kl 15.30
Lokal: Leia Företagshotell, Storgatan 43, 1 tr, Umeå

Anmäl er här

Program
– Välkommen Gunilla Lindner, Handelskammaren
– Affärsmöjligheter i Italien – Mario Cospito, Italienska Ambassaden
Marcus Persson, Business Sweden
– Logistiklösningar och 3PL, Francesco Radano, Innocenti Depositi och Noce
Frågor

Facebook