Vi driver ett flertal nätverk inom olika områden till exempel export och ledarskap. Våra nätverk skapar vi utifrån våra medlemmars behov. Här kan du se några av våra pågående och kommande nätverk. För tillfället bedriver vi ett nätverk kring handelsdokument i Skellefteå. Vi är på väg att starta ett export/marknadsnätverk också det i Skellefteå. I Umeå har vi ett ledarskapsnätverk och ett Checkpoint Young-nätverk som vi driver. Klicka på ”läs mer”-taggen om du vill veta mer om våra nätverk.

Handelsdokumentnätverk Skellefteå

Det här är nätverket för er som arbetar med exportdokumentation, skeppning, ursprungsbedömning, med mera. Vi träffas och utbyter erfarenheter och kan ställa frågor till andra med liknande arbetsuppgifter.
Vill du vara med eller har förslag på ämnen, kontakta oss nina.svanstrom@handelskammaren.ac

Checkpoint Young Umeå – Örnsköldsvik

Ett nätverk för morgondagens ledare som är i full gång. Med i projektet är ledare från Umeå och Örnsköldsvik och träffarna sker växelvis på de två orterna. Oftast en eftermiddag ungefär varannan månad. Kontakta siv.forssen@handelskammaren.ac om du vill veta mer.

Checkpoint Young Skellefteå – Lycksele

Ett nätverk för framtidens ledare. Med i projektet är ledare från Skellefteå och Lycksele och träffarna sker växelvis på de olika orterna. Heldagar och ungefär varannan månad. Kontakta nina.svanstrom@handelskammaren.ac

Ledarskapsnätverk Umeå

Ledarskapsnätverket är för personer som i sin roll känner att de behöver utvecklas i sin roll som ledare. Nätverket fungerar även som ett bollplank där deltagarna kan lyfta olika frågeställningar. Kontakta siv.forssen@handelskammaren.ac om du vill veta mer.

VD-nätverk Lycksele

Nätverket är för VD eller person på ledande ställning. Träffarna formas efter deltagarnas önskemål och träffarna cirkuleras mellan de deltagande företagen. Kontakta siv.forssen@handelskammaren.ac om du vill veta mer.

Exportringen Umeå

I Umeå har en grupp med exporterande företag träffats och utbytt erfarenheter under några år. Nu vill vi vidga denna grupp med företag som har nyss startat med export eller tänker gå ut på den internationella marknaden.
Är du intresserad av att ingå i nätverket? Kontakta siv.forssen@handelskammaren.ac om du vill veta mer.

Facebook