9 december 2016, Great Northern, Skellefteå
Region Västerbotten vill tillsammans med Handelskammaren Västerbotten, Enterprise Europe Network, Business Sweden, Almi Företagspartner AB, Exportkreditnämnden, länsstyrelsen i Västerbotten och Tillväxtverket bjuda in dig till en kick-off för ett nytt samarbete i Västerbotten för ett växande näringsliv. Vi är extra glada över att kunna meddela att närings- och innovationsminister Mikael Damberg deltar på kick-offen, och han vill diskutera näringslivsutveckling i Västerbotten med dig och ditt företag.

Anmäl dig senast 2 december här
Kick-offen är kostnadsfri

För mer information:
Aurora Pelli
Region Västerbotten
070-6115777, aurora.pelli@regionvasterbotten.se

Läs mer på inbjudan-kick-off-naringslivssamverkan-vasterbotten-9-december-002

Detta arrangemang samordnas med:

region-vasterbotten-logga    EU logga     Business Sweden logga    ekn

lansstyrelsen            Almi logga          tillvaxtverket

 

Facebook