next-and-now
Lunchträff den 22 november 2016 kl 11.30 – 13.00

Maximera ditt företags kommunikation både internt och externt

Rawden Consulting AB
Utveckla dig, dina anställda och ditt företag samtidigt. Öka trivsel, frisknärvaro, kommunikation och arbetsglädje. Gör mer affärer och väx. Karin Lundström Rawden berättar hur du kan bli din egen bästa förälder/företagare för dig själv och andra.
Karin driver Rawden Consulting AB och är jurist, coach, kursledare med mera

Helikopter Brand Design
Som arbetsgivare är vi många som slåss om rätt kompetenser. Employer Branding är ett uttryck som är hetare än någonsin och som handlar om att stärka varumärket som arbetsgivare, både för att lyckas rekrytera ny kompetens men också för att kunna behålla den kompetens som redan finns i företaget. Daniel Wilén, varumärkesstrateg på Helikopter Brand Design i Skellefteå beskriver användbara metoder och visar exempel på företag som börjat fokusera på andra argument och målgrupper i sin kommunikation och på så sätt stärkt sina arbetsgivarvarumärken.
Efter föreläsningen avrundar vi med en öppen diskussion kring de utmaningar ni
upplever.

Vi ses på Nygatan 57, för visst är du med?
Anmäl dig till här

Plats:             Nygatan 57, Skellefteå
Kostnad:       Var och en betalar sin egen lunch, vi vill trots det ha din anmälan så vi vet ungefär hur många bord vi ska reservera.

Next and Now är en mötesplats där unga och etablerade företagare/ledare kan träffas och utbyta idéer och erfarenheter. Genom diskussioner arbetar vi för att skapa en miljö som stärker idé- och erfarenhetsutbyte. Ni skapar våra träffar genom att ni aktivt deltar.

Detta arrangemang anordnas i samarbete med:

nyforetagacentrum      skefor-liggande-trans_liten    fr

Facebook